1. Hamma

    XF 1.X [Frag Zone] Top Bar Issues

    Seems okay now :) Looks like I need multiple sizes for phone/tablet browsing of my logo but otherwise good.
  2. Hamma

    XF 1.X [Frag Zone] Top Bar Issues

    So it looks like I did something ages ago in EXTRA.css that was causing this. I *think* I might have things back in order. :) Will post once I know for certain.
  3. Hamma

    XF 1.X [Frag Zone] Top Bar Issues

    I was able to get that bar back but the logo and buttons are still all out of whack. :(
  4. Hamma

    XF 1.X [Frag Zone] Top Bar Issues

    Turned it on, same thing. Here's a better screenshot: I'm also missing the bar underneath for search, watched forums/threads etc.
  5. Hamma

    XF 1.X [Frag Zone] Top Bar Issues

    I've just upgraded to the latest version (sad to say I was at 1.4.3) and my top bar is all out of whack, can't quite figure out how to fix it: I can't get my logo to stick to the top, additionally as you can see a bunch of my icons have the spacing all messed up. I've pretty much reverted...
  6. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Yea it wasn't. I guess it's just the way the font looks, going to scale it down a ton I suppose.
  7. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    I can't seem to make the user title underneath username to be not bold.. any ideas?
  8. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Ah alright - sorry eyes started to glaze over last night. I think I am in a good place now thank you for all your help.
  9. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Awesome :) One last Q for now, where is the color of the font on top of the button defined?
  10. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Awesome! Got the button - thanks for the quick response. How does it determine which size font it is using on certain pages?
  11. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Two new questions: How do I change the button color? (See attached) Where in the world is @xb_fontsizes set? I am totally failing to find it. Attached pic.
  12. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Thanks Russ :) Looks like reverting page container did the trick. I didn't see anything that I specifically changed in there so it was safe to revert.. looked like mostly XenBase stuff.. I am now seeing the user bar. I only see two more that are out of date I will have a closer look at. Thanks...
  13. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Ok cool - let me give that a shot a bit later today. Thank you for all your help in this! Support is awesome here :) I'll keep more up to date from here on.. haha. I'd imagine smaller revision updates are a bit easier to manage.
  14. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Any ideas on it missing in the substyle?
  15. Hamma

    XF 1.X Userbar Missing

    Yea I enabled that and it's still not working. When I look at the default Frag Zone I do actually see the userbar.. so it seems like I wrecked something in my substyle.. hmm. The !important thing did work for Xenporta though!

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.