Russ

Pixel Exit Staff
#21
Sounds great Russ, great theme/style, much appreciated.
I just got temporarily frustrated because I have so much to do myself and not quite competent that I need to be...and need to really et things done now.
We're always here to help so don't hesitate to ask for help no matter how small the question :)
 
#22
Thanks for the updates Russ and Steve, Everything worked fine apart from one issue on mobile with the Unread Post Count addon on Modest.

For some reason on mobile the class breaks and I don't have any idea why.

Screenshot:

(It's not the logo as it did it with the pixelexit logo also.)

It didn't do it on the old version also so im thinking this might be a bug?

If you need links to check it just shout and i'll post a link to it. (Or just check my license it's that domain :p)

Thanks as always :)
 

Russ

Pixel Exit Staff
#23
Thanks for the updates Russ and Steve, Everything worked fine apart from one issue on mobile with the Unread Post Count addon on Modest.

For some reason on mobile the class breaks and I don't have any idea why.

Screenshot:

(It's not the logo as it did it with the pixelexit logo also.)

It didn't do it on the old version also so im thinking this might be a bug?

If you need links to check it just shout and i'll post a link to it. (Or just check my license it's that domain :p)

Thanks as always :)
Ya looking into a proper fix but for now you can edit the navigation:

Find:
Code:
<xen:if is="@xb_offcanvas_menu_newposts"><a href="{xen:link 'find-new/posts'}" rel="nofollow" class="xbOffCanvasNew Tooltip" title="{xen:if $visitor.user_id, {xen:phrase new_posts}, {xen:phrase recent_posts}}"> <i class="fa fa-commenting fa-fw"></i><span>{xen:if $visitor.user_id, {xen:phrase new_posts}, {xen:phrase recent_posts}}<span></a></xen:if>
Replace the entire line with:
Code:
<xen:if is="@xb_offcanvas_menu_newposts"><a href="{xen:link 'find-new/posts'}" rel="nofollow" class="xbOffCanvasNew"> <i class="fa fa-commenting fa-fw"></i><span>{xen:if $visitor.user_id, {xen:phrase new_posts}, {xen:phrase recent_posts}}</span></a></xen:if>
Side note too with the new mobile settings in regards to the logo make sure you have enough room for it, you can adjust the height: Style Properties -> Header and Navigation
 
#24
Ya looking into a proper fix but for now you can edit the navigation:

Find:
Code:
<xen:if is="@xb_offcanvas_menu_newposts"><a href="{xen:link 'find-new/posts'}" rel="nofollow" class="xbOffCanvasNew Tooltip" title="{xen:if $visitor.user_id, {xen:phrase new_posts}, {xen:phrase recent_posts}}"> <i class="fa fa-commenting fa-fw"></i><span>{xen:if $visitor.user_id, {xen:phrase new_posts}, {xen:phrase recent_posts}}<span></a></xen:if>
Replace the entire line with:
Code:
<xen:if is="@xb_offcanvas_menu_newposts"><a href="{xen:link 'find-new/posts'}" rel="nofollow" class="xbOffCanvasNew"> <i class="fa fa-commenting fa-fw"></i><span>{xen:if $visitor.user_id, {xen:phrase new_posts}, {xen:phrase recent_posts}}</span></a></xen:if>
Side note too with the new mobile settings in regards to the logo make sure you have enough room for it, you can adjust the height: Style Properties -> Header and Navigation
Done works perfect now thanks. And thanks for the tip on the mobile logo missed that haha.
 

Russ

Pixel Exit Staff
#27
On the off campus, I ma getting the mobile logo/header covering the breadcrumb. Any ideas?
Frag Zone was slightly changed in this update. Make sure header/logo_block isn't outdated. Also upload logo_sm.png to your styles/fragzone/xenforo

Past that I can take a look live on the site via a support ticket.
 
#28
Hello,
Excellent changes - but having some issues.. Our links are now white meaning we can't see them from blue, templates are outdated and will not merge!
Also, I can't seem to get the Off canvas menu working.
It's enabled and tested on an iPhone and Nokia Lumia = nothing... Am I missing something?
:(
 
#29
Wait a sec, is it only available in XF 1.5? I've not updated yet as I am very cautious of doing so, as when I tried on my dev board, it blew the DB :p
if so, then do I need to roll out the upgrade for it to work @Russ ?
Thank you
 

Russ

Pixel Exit Staff
#30
Wait a sec, is it only available in XF 1.5? I've not updated yet as I am very cautious of doing so, as when I tried on my dev board, it blew the DB :p
if so, then do I need to roll out the upgrade for it to work @Russ ?
Thank you
Yes we keep our releases in-line with XenForo's releases. Unfortunately 1.5 version of our styles wouldn't really work on a 1.4.x without problems.

Hello,
Excellent changes - but having some issues.. Our links are now white meaning we can't see them from blue, templates are outdated and will not merge!
Also, I can't seem to get the Off canvas menu working.
It's enabled and tested on an iPhone and Nokia Lumia = nothing... Am I missing something?
:(
Splash did this for some oddball reason, I need to look into it:

Check out Style Properties -> Message Elements -> ugcLink

Set a color there.

By default I don't have a color set there to it inherits from Style Properties -> Building Blocks -> Primary Content Link

Check both of those spots making sure it's not set to white.
 
#31
Fixed, thank you..
Only issue I have is off canvas now.
I'm guessing it's because I'm not on 1.5... blast.
Thank you Russ, will see what I can do with regards to installing it.. (y)

PS, I love the spinning thumbs on 'likes' :)
 

Russ

Pixel Exit Staff
#32
Fixed, thank you..
Only issue I have is off canvas now.
I'm guessing it's because I'm not on 1.5... blast.
Thank you Russ, will see what I can do with regards to installing it.. (y)

PS, I love the spinning thumbs on 'likes' :)
A client requested that and I had this site open so I just tested it out and left it :D.

CSS for it if you care for to do it:

Code:
.item.control.like:before
{
   transition: all 0.2s linear;
}
.item.control.like:hover:before
{
   transform:rotate(360deg);
}
Regarding the off canvas it's not beause of you not being on 1.5, it's probably due to an outdated template. Sometimes when you upgrade the style first then upgrade XenForo it'll cause weird things with the templates.

You may need to just install XenBase + Splash + Custom style as a brand new style once you upgrade to 1.5
 
#33
Fantastic! Thank you, it's all these little things that make huge differences.. ;)
Okay will try again, I just cannot get it working, our user banners are flat and not curved/rounded either so I will need to redo those.
Hmm gutted about the off canvas menu, I can guarantee it's down to template merges no doubt..
But the damn things won't merge! Grrr.. these things are sent to try us!

Thanks for the CSS will add it, as I think that is well funky :D
 
#36
So sorry @Russ I am plaguing you now.. Sorry...
In the member cards we have a verification system, it was clear and now since the update it's a dark blue.
I cannot recall how I changed the colours.. Could you possibly tell me where to edit this please as I can't remember.. sorry :facepalm::facepalm:


Code:
XenBase .userBanner.bannerStaff {
    background: #234a71 none repeat scroll 0 0;
    border: 0 none;
    color: #fff;
 

Russ

Pixel Exit Staff
#37
So sorry @Russ I am plaguing you now.. Sorry...
In the member cards we have a verification system, it was clear and now since the update it's a dark blue.
I cannot recall how I changed the colours.. Could you possibly tell me where to edit this please as I can't remember.. sorry :facepalm::facepalm:


Code:
XenBase .userBanner.bannerStaff {
    background: #234a71 none repeat scroll 0 0;
    border: 0 none;
    color: #fff;
Can you submit a ticket by chance so we can take a closer look?
 

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.