XF 1.x Fix color of text in post editor

jflory7

Well-Known Member
Hello,

Today, when editing a post on my forums, I noticed that the text color seems to be black by default, which makes it nearly impossible to read the text in the "Edit" box.


The actual post's color is white, and when writing a new reply, the color is also white — it's only when editing a post that the text appears black.

What is the quick fix for this? Thanks!
 

Steve

Pixel Exit Staff
Will most likely need a test account to debug this as our board doesn't have this issue. Have you made any color palette changes?
 

Russ

Pixel Exit Staff
I see the text render black for a split second when editing in an overlay but it doesn't stay that way, nor can I see why it would be black.

Could you try setting a color here:

Screenshot_27.png


Set the Text Color to @contentText, see if that helps out at all
 

jflory7

Well-Known Member
Have you made any color palette changes?
No, I have not.

I see the text render black for a split second when editing in an overlay but it doesn't stay that way, nor can I see why it would be black.
Hmmm. I went back to edit the post, and the text color was restored. While I was editing, the text remained black, and when I went to edit other posts around that time, others were black as well. But I went back this morning and the post color went back to normal. o_O



Perhaps something just didn't load properly in my browser. Oh well!
 

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.