How to close this 1px gap?

cannabis ape

Customer
I can do it in the inspector but haven't found anything working in the panel, as you can see active navigationtab is 1 px short of making that whole tab the same color like I have on my WP site, can you point me in the right direction?
 

Attachments

  • annoying.png
    annoying.png
    165 bytes · Views: 37

Russ

Pixel Exit Staff
May need to see a live example of what's going on. The selected tabs are the same height on our styles as far as I know (down to the pixel).
 

cannabis ape

Customer
I think it's the .p-nav-list .p-navEl-link, .p-nav-list .p-navEl-splitTrigger {

This is without changing anything and then the gap is slightly bigger, I can make it smaller but it always leaves 1px
 

cannabis ape

Customer
It's something in the zipped alternate style cuz on the default FA style it looks normal. I now see it's a top border that causes that, didnt see it before as it had the same color as the header :) anyway, what do I need to remove/edit to make it look like the default FA
 
Last edited:

Russ

Pixel Exit Staff
So... I see the gap now, Looking into what's causing it. Thank you for your patience.
 

Russ

Pixel Exit Staff
I haven't fully sorted out WHY it's doing it... but try this in extra.less:

Code:
.p-nav-opposite i {
    font-size: 14px;
}

It reduces the icon font size a little which seems to help.
 

cannabis ape

Customer
Sup Russ. Finally also extended my Xenforo license as I finally have a serious use for it. Just installed it all with flatawesome as default but even in this version I see a tiny tiny gap, can I close it?

Screenshot_2019-12-09.png
 

Russ

Pixel Exit Staff
Did you add my CSS above? You may need to try 12px / 13px. It's something to do with the icons in the user navigation area.
 

Russ

Pixel Exit Staff
I can reproduce this on the default style when messing around with the font sizing. Depending on various factors, it looks like the icons + avatar cause the issue.

Code:
.p-nav-opposite i {
    font-size: 12px;
}
.p-nav-opposite .p-navgroup-link.p-navgroup-link--user .avatar {
    width: 18px;
    height: 18px;
}

Try this in your extra.less to see if it helps.

I can definitely reproduce it on the default style with a single font size tweaks so it could be an official bug report. I'll double-check.
Screenshot_36.png
 

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.