XF 1.x Is EDGE biased against a particular "color"? :D

abdfahim

Registered
I have observed a very strange issue, not sure what is causing that.

I have a custom user title with certain User Banner Styling (e.g. background, picture 3) which works fine with Default style (picture 2). However, with EDGE, it shows grey background (picture 1).

To make it more interesting, if I change User Banner Styling to something else (let say green), it works fine with EDGE (picture 4) as well, as if EDGE has issue with that particular color.

Any thought please?

Does not work with (I don't know this color)
upload_2017-2-8_16-44-37.png


upload_2017-2-8_16-49-40.png



upload_2017-2-8_16-45-30.png


Works with green
upload_2017-2-8_17-1-5.png
 

Russ

Pixel Exit Staff
Take a look at: user_banners.css

Some of the banners such as bannerSecondary / bannerPrimary (the first 2) use the color palette. The others are actually hard coded with those colors. So... secondary/primary will technically differ per style. You can just adjust that template to your own liking if you'd like.
 

abdfahim

Registered
Take a look at: user_banners.css

Some of the banners such as bannerSecondary / bannerPrimary (the first 2) use the color palette. The others are actually hard coded with those colors. So... secondary/primary will technically differ per style. You can just adjust that template to your own liking if you'd like.
Oh right. I am okay with any colors, I just wanted to know why that's happening. Thanks for explaining.
 

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.