Message Background

Discussion in 'Closed Reports' started by MattW, Sep 29, 2014.

  1. MattW

    MattW The Server Guy

    After the latest update, as there been a change to the message background colour?

    upload_2014-9-30_4-48-52.png

    I'm seeing the very light background colour, but I can't for the life of me figure where in the SP's this is being set.
     
  2. Russ

    Russ Designer

    Search:
    messageInfo

    In the admin CP, put a transparent background in the background property there, set it to any color then just put the 0 for the opacity.

    We did some minor color palette changes to help with these global changes on XenBase, must of missed it.

    Screenshot_14.png
     
    MattW likes this.
  3. MattW

    MattW The Server Guy

    Much better, cheers again Russ :)
     
    Russ likes this.
  4. MattW

    MattW The Server Guy

    Have you done the same on the categories?

    upload_2014-9-30_6-14-1.png
     
  5. MattW

    MattW The Server Guy

    and the discussion list
    upload_2014-9-30_6-15-51.png
     
  6. Steve

    Steve Designer

    Checking this out now Matt, @Russ should be back on in a bit but I'll install it right quick and see whats up.
     
  7. Steve

    Steve Designer

    Alright I think you can revert the previous change Russ stated. After that check the color palette and see if xbPrimaryContent is unedited (no checkbox). If it is not go ahead and set it to FCFCFF in the hex code. That should take care of all those areas.
     
    Russ likes this.
  8. MattW

    MattW The Server Guy

    upload_2014-9-30_10-49-23.png

    Set it to FCFCFC and it's all good now
     
    Russ and Steve like this.
  9. Russ

    Russ Designer

    I'll adjust this for the next release, I realized I was working on Adara on my right monitor on which my colors are off, and I can't notice subtle changes like that.

    New monitor time haha :D
     

Let's work together on your next project

Contact us today to talk about how we can help you