Fixed Missing New Post indicator

Discussion in 'Closed Reports' started by Bionic Rooster, Jul 31, 2016.

  1. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Well-Known Member

    Before submitting a bug report we usually recommend trying to replicate the problem on a default XenForo style(if applicable) to eliminate the possibility of it being a bug related to our styles.


    Website address(optional):
    Bug Report Details:Sub menu appears then disappears Detour 1.5.9
    Does not happen with Blackend Pro 1.5.9
    Screenshot_6.jpg
     
  2. Bionic Rooster

    Bionic Rooster Well-Known Member

    Also in both styles the new text on the right is cut o ff Screenshot_5.jpg
     
  3. Russ

    Russ Designer

    For the NEW indicator, it looks like I missed some of Steve's custom code that was there previously. This in extra.css will sort that portion out.

    Code:
    Copy Source
    .XenBase .message .newIndicator {
      margin-right: 0px !important;
    }
    Also I'm not seeing it happen on Detour, do you have a specific message layout (horizontal or something)

    For the sub-nav I think you're referring to this actually:

    Style Properties: [XB] Header and Navigation -> Enable Floating Sub-Nav Bar

    Blackend has it enabled, Detour doesn't.
     
    Bionic Rooster likes this.
  4. nome

    nome Customer

    Is New Post indicator inbuilt in the theme or is it an addon?
     
  5. Russ

    Russ Designer

    nome and Bionic Rooster like this.
  6. nome

    nome Customer

    Bionic Rooster likes this.
  7. Russ

    Russ Designer

    This is officially corrected in 1.5.11 release for Blackend.
     

Let's work together on your next project

Contact us today to talk about how we can help you