Russ

Pixel Exit Staff
#2
Hey you guys,

I d like to use the Droid Sans webfont in my forum. However, XenForo seems to totally ignore it and just keeps on using Arial.

Here is what I tried:

I added 'Droid Sans', sans-serif in "Style Properties" under the HTML & Body-Tag (just to make sure)

I added @import url(http://fonts.googleapis.com/css?family=Droid Sans); in my Extra.css

Help is as always greatly appreciated

fully

We've always done it the standard method:

Add to the heading:

<link href='http://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Serif' rel='stylesheet' type='text/css'>

Then define the font in whichever elements you need, or use the body for "global" I say global loosely as XF has the font set in many different areas so body won't effect all.
 
#3
First of all thanx for the quick response. I heard that you guys offer some outstanding support. :)

Add to the heading?

Which heading are you talking about Russ? Are we talking about a CSS file or a php file? ;) I already added the font in the HTML and Body tag but that didn't give me the desired effect unfortuntately. :(
 

Russ

Pixel Exit Staff
#7
Could somebody double-check that the font is actually used. I keep looking at it with sleepy eyes and my cup of coffee...just wanna make sure.
Looks like your calling the wrong font in your body/html

Should be:

font-family: 'Droid Serif', serif;

you have Droid Sans
 

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.