XF 1.x Zipped - Moving the ad_above_top_breadcrumb

MarioB

Registered
Good day,

I am not sure if this is the correct forum to post this in, but its not a bug, I would just need to know if this is possible.

Is it possible to move the ad_above_top_breadcrumb positioning to right under the logo?

Basically, I would like to add a 728x90 banner right under the logo, how can I do this?

Please be gentle with the replies, I am a new user to xenforo, moving over from vbulletin, so everything is new to me.
Thanks for the help!
 

Russ

Pixel Exit Staff
Are you wanting it right underneath the logo, or right underneath the navigation?

It's a bit of a process to get it working correctly right underneath the logo. But I'd look into using ad_header instead. Then maybe setting the logo height via style properties -> header and navigation higher(enough for the logo and ad size).
 

MarioB

Registered
Hi Russ,

Basically if its possible, this is what I would like to do.

The Black BOX is my website logo.

I would like to move the AD positioning which you see on the image from its current position to between the black box (my logo) and the red line.

Thanks for you help sir.

ss.jpg
 

Russ

Pixel Exit Staff
You'll need to edit the logo_block template:

Change the template to this:

Code:
<div id="logoBlock">
   <div class="pageWidth">
     <div class="pageContent">
       <xen:hook name="header_logo">
       <div id="logo">
         <a href="{$logoLink}">
           <span><xen:comment>This span fixes IE vertical positioning</xen:comment></span>
           <xen:if is="@xb_logoastext">
           @xb_logotext
           <xen:else />
           <img src="@headerLogoPath" alt="{$xenOptions.boardTitle}" />
           </xen:if>
         </a>
       </div>
       </xen:hook>
       <xen:if is="@xb_user_panel_header"><xen:include template="xb_user_panel" /><xen:else /><xen:include template="ad_header" /></xen:if>
       <span class="helper"></span>
     </div>
   </div>
</div>
 
I´d like to have something like:
<p align="center"><img border="0" src="..../images/banner/advertise.png" width="468" height="108"></p>
Whenever i put in html it dosent show, i can post text. Can i do it differently?
 

Russ

Pixel Exit Staff
It could be a variety of things, typically I like to use the @imagePath for all images:

Code:
<p align="center"><img border="0" src="@imagePath/banner/advertise.png" width="468" height="108"></p>
Then you'd stick it inside /styles/STYLEFOLDER/banner/

Also do you have your ad blocker on? It'll block that.
 
It could be a variety of things, typically I like to use the @imagePath for all images:

Code:
<p align="center"><img border="0" src="@imagePath/banner/advertise.png" width="468" height="108"></p>
Then you'd stick it inside /styles/STYLEFOLDER/banner/

Also do you have your ad blocker on? It'll block that.
Haha well actually I do - but didn't really check if it was caught there.
Let me have a look - I have seen some forums that detects for it though.
 

Pre-Sale Questions

If you have any questions or concerns you want to ask before you make a purchase don't hesitate to use one of our multiple support channels for your convenience.